May 18, 2024

B.E.C. Floresti a respins candidatura Dr. Dan Mihail Nicolau la Primaria Floresti. Vezi motivatia!

Asa cum anticipam ieri, in materialul “Biroul Electoral de Circumscriptie Floresti ne va comunica astazi cine ne sunt candidatii”, comisia electorala condusa de catre judecatorul Aneta Beatrice Birau i-a respins dr-ului Dan Mihai Nicolau, PRU, candidatura la functia de primar al comunei Floresti. Motivatia este interesanta si se poate lasa cu PLANGERE PENALA!

dan_nicolau_0

“Analizand lista de sustinatori depusa de candidat se observa din totalul de 331 de sustinatori inserati doar un numar de 51 de sustinatori indeplinesc conditiile de validitate potrivit legii 115/2015…………..

documente interesante 002

Nu in ultimul rand se poate observa ca se repeta de mai multe ori numele, prenumele, datele de identitate, adresele aceleeasi persoane respectiv numitii MARCUS COSTEL, MARCUS IULIAN, LINGURAR GHEORGHE, LINGURAR MARIA, FILIP ROZALIA, se regasesc de doua ori pe listele de sustinatori asa incat vor fi luati doar o singura data in calcul.

documente interesante 003

…………………….

Biroul Electoral al Circumscriptiei nr. 38 Floresti Hotaraste:

Respinge candidatura inregistrata de catre D-nul Dan Mihai Nicolau, candidat din partea PRU la Biroul Electoral de Circumscriptie Comunala nr. 38 Floresti pentru functia de primar al comunei Floresti ca neindeplinind conditiile de fond prevazute de lege.

documente interesante 005

Prezenta hotarare poate fi contestata la instanta competenta, Judecatoria Cluj-Napoca, in termen de cel putin 48 de ore de la afisare.”

Pentru Consiliul Local Floresti, PRU a depus o lista de noua (9) candidati, Dan Mihail Nicolau fiind pe locul doi. Lista a fost validata.

CLIC pe FOTO pentru IMAGINE MARITA!