July 20, 2024

Autospeciala ISU Cluj, lovita la 200 de metri de locul accidentului unde a fost solicitata sa intervina. Ce declara ISU CLUJ!

Una dintre cele doua autospeciale de descarcerare ISU Cluj, solicitate sa intervina suplimentar la accidentul petrecut in aceasta dimineata in Floresti, a fost implicata intr-un accident la aproximativ 200 de metri de locul accidentului unde a fost solicitata sa intervina. Pompierii au fost nevoiti sa-si care in spate echipamentele de descarcerare.

Autospeciala a fost acroșată în timpul deplasării de către un alt autoturism, la circa 200 de metri de locul unde trebuia să ajungă.

Ocupanții din mașină nu au suferit leziuni în urma accidentului și nici pompierii din autospecială.

Roata autospecialei a fost spartă, drept pentru care autospeciala nu a mai putut continua deplasarea, iar pompierii au luat echipamentele de descarcerare și le-au dus cu forțele proprii, până la locul evenimentului”, a declarat maiorul Andrei Biris, purtatorul de cuvant al ISU Cluj.

Din fericire, victimele din primul accident nu au avut nevoie de alte echipamente medicale aflate in autospeciala ISU Cluj, blocata pe DN1 in urma coliziunii.