July 19, 2024

ATENTIE: Reguli noi de circulatie rutiera pe Drumul de Nord!

Administratia locala floresteana a ajuns la concluzia ca pe Centura de Nord (Floresti-Grigorescu) se impun modificari majore pentru decongestionarea traficului. Astfel, s-a decis la instituirea de sensuri unice.

„Urmare a reabilitării carosabilului pe întregul tronson al Drumului de legatură Nord, am trecut la următorul pas, sistematizarea circulaţiei: instituim sensuri unice pe Drumul de Nord.

După lungi şi constructive discuţii şi analize ale administraţiei publice floreştene cu cei de la Biroul Rutier al IPJ Cluj, am găsit varianta optimă şi legală.

În concluzie: pe breteaua de Nord (cea dinspre deal, cea de sus) se va circula dinspre Grigorescu spre Floreşti, pe breteaua de Sud (cea dinspre Someş, cea de jos) se va circula dinspre Floreşti spre Grigorescu.

Zilele acestea se realizează deja marcajele şi se vor instala semnele de circulaţie aferente, aşa că am rugămintea să circulaţi şi să respectaţi cu stricteţe indicatoarele rutiere şi marcajele aplicate”, a explicat primarul Horia Sulea.