April 18, 2024

Asociatia Pro infrastructura acuza CNAIR de incompetenta: “Marcajele rutiere din Floreşti creează haos în trafic!”

Reprezentantii Asociatiei Pro Infrastructura se declara revoltati de noile marcaje rutiere trasate de catre angajatii CNAIR pe drumul Floresti-Cluj-Napoca. Acestia acuza conducerea CNAIR de incompetenta crasa si solicita refacerea de urgenta a marcajelor rutiere “criminale”.

“Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere face din nou șosele împotriva șoferilor! Recent, s-a înlocuit stratul de uzură pe unul dintre cele mai aglomerate sectoare de drum din țară, DN1 între Cluj-Napoca și Florești.

Dar surpriză, la retrasarea marcajelor au permis virajul la stânga peste trei benzi de circulație din sens opus (vezi prima imagine atașată mai jos).

Previzibil, la 12 ore de la aplicarea noii semnalizări, deja avem un accident!

// Patru persoane adulte si un minor au fost ranite usor intr-un accident care a avut loc luni seara, zona Metro. //

 

O asemenea măsură este criminală! Cei care doresc să facă stânga au posibilitatea de a traversa denivelat DN1 la câțiva zeci de metri distanță prin mall-ul Vivo sau puțin mai departe printr-un giratoriu de pe DN1.

 

Însă se pare că iresponsabilii din Compania Națională Anti-Infrastructură din România țin cu tot dinadinsul să creeze noi puncte negre pe șosele în loc să le reducă. Evident că ei vor da vina tot pe șoferi când se vor produce accidente.

Cerem desființarea de urgență a acestor viraje la stânga și tragerea la răspundere a celor din CNAIR și Poliția Română care au girat “soluția”. Domnilor, dacă nu sunteți capabili să faceți infrastructură rutieră sigură, măcar nu o faceți mai nesigură pe cea existentă!”, au comunicat reprezentanţii Asociației Pro Infrastructură.