April 15, 2024

Ar fi bine sa ne platim Taxa Speciala de Salubritate!

Serviciul Taxe si Impozite din cadrul Primariei Floresti ne informeaza ca incepand cu data de 11 septembrie Taxa Speciala de Salubritate – aferenta perioadei 24 august – 23 noiembrie – se poate achita.

“Modalitatea de plată este aceeași ca și până acum, adică una din variantele de mai jos:

ÎN NUMERAR – ghișeul Direcției Economice, Birou Taxe și Impozite, Caserie al comunei Floresti situat pe strada Avram Iancu, nr. 170, localitatea Florești (Caserie, parter – orarul fiind disponibil pe pagina de Internet a Primăriei)

ONLINE – via ghiseul.ro / Plata fără autentificare – se alege opțiunea „Plata fara autentificare” / Plata cu autentificare – se alege opțiunea „Plati cu autentificare” în cazul în care se deține un cont de acces pentru

PRIN MANDAT POȘTAL SAU ORDIN DE PLATĂ – beneficiar Comuna Florești, CUI: 4485391, IBAN: RO07TREZ21621360206XXXXX deschis la Trezoreria Municipiului Cluj-Napoca.

Nu mai este nevoie de depunerea unei noi Declarații, exceptând cazul în care situația (numărul de persoane) s-a modificat. În acest ultim caz se va depune o Declarație rectificativă.

Floreștenii (persoane fizice și juridice – proprietari de imobile) care până acum nu au depus Declarația privind numărul de persoane sunt invitatți la sediul Primăriei Florești, parter / Registratură pentru a completa / depune declarația. (Declarația se poate completa și trimite și via mail, pe adresa salubritate@floresticluj.ro, fiind nevoie și de o copie după actul de identitate, respectiv Certificat Înregistrare la persoanele juridice)

În perioada imediat următoare se vor desfășura o serie de controale privind obligativitatea depunerii acestor Declarații.”

Taxa persoana fizica/luna este de 6,5 lei.

DETALII

Model Declarații
http://floresticluj.ro/…/depunere-declaratii-fiscale-pentru…

Grafic ridicare deșeuri
http://floresticluj.ro/…/graficul-de-ridicare-al-de-eurilor…