April 15, 2024

UPDATE – ora 15.00// ANAF-ul a ajuns la Ferma de Pui si la vila familiei Coborzan. De inspectorii ANAF si politisti nu a scapat nici Oncos!

Un numar de cinci (5) masini ale Departamentului de Lupta Antifrauda au parcat in aceasta dimineata in curtea fermei de pui din Floresti.

anaf-ferma-de-puianaf-ferma-2

UPDATE- ora 15.00 – “Inspectorii ANAF şi Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice şi cei ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române au efectuat miercuri dimineața percheziţii si la socetatea Oncos. In total, au fost efectuate un număr de 19 percheziţii în judeţul Cluj, la firme din domeniul comercializării cărnii de pui. Se bănuiește că aceste firme au creat un prejudiciu de aproximativ 6.000.000 de lei, prin evaziune fiscală.

Potrivit polițiștilor, din cercetări a reieşit că, începând cu anul 2012, persoanele în cauză nu ar fi înregistrat în contabilitate operaţiunile efectuate şi veniturile realizate, sustrăgându-se astfel de plata obligaţiilor fiscale aferente activităţii comerciale.

Cei în cauză sunt bănuiţi că ar fi folosit în circuitul infracţional creat mai multe societăţi comerciale care au ca obiect de activitate comercializarea intracomunitară de produse agro-alimentare, mai precis carne de pui, din judeţul Cluj.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat a fost estimat la 6.000.000 de lei.

La activităţi participă şi poliţişti de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, reprezentanţi ai Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală, precum şi jandarmi”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

 

Conform voceaclujului.ro, una din masini a fost vazuta parcata si in fata vilei familiei Cobarzan, de pe strada prof. Ioan Rusu.

anaf-coborzananaf-coborzan-2

Va reamintim, in aceasta seara, ora 18.00, in Sala de Sport din carterul “Cetatea Fetei” (cartier ANL), Agentia pentru Protectia Mediului organizeaza o dezbatere privind REAUTORIZAREA pentru a 3-a oara a Fermei de Pui!

Revenim cu amanunte!

Foto: voceaclujului.ro (Horia Cristea)