Mon. Feb 6th, 2023

Ambuteiaje la intrarea in Cluj-Napoca. Controlorii CTP au pus “sare pe rana” tocmai in aceasta aglomerata dimineata de luni!

Reluarea curusurilor “fata in fata” pentru elevii claselor V-VII si IX-XI au blocat majoritatea strazilor din Zona Metropolitana Cluj. Ambuteiaje in trafic s-au inregistrat in Floresti, Apahida, Baciu si Chinteni, aproape fara nicio exceptie.

Pe retelele de socializare participantii in trafic si-au manifestat nemultumirea si au adus critici si injurii administratiilor locale. Nimic nou!

Traficul din Floresti spre Cluj-Napoca a fost un chin indelungat, de minim o ora pana in Manastur, la care si-au adus contributia si controlorii CTP, care, tocmai in aceasta dimineata de luni (24 mai 2021), s-au gandit sa “realizeze filtre” in zona Metro pe toate autobuzele companiei. “Felicitari” celui sau celor care au gandit actiunea!

Iata cateva dintre mesajele florestenilor culese de pe retele de socializare:

Netrebnicilor care conduceți Primăria din Floresti, vi se pare normal și corect, ca de la creșa din Cetatea Fetei și pana la Panemarul tot din Cetatea Fetei, sa faci 32 de minute?????? 500 m! Da, știu, dați vina pe fostul primar, bai lideri de doi bani, pe vremea fostului primar era mult mai bine! Noul primar face live-uri de pe la București, nici de cum sa rezolve problemele reale ale florestenilor!!! Rușine sa îți fie primar de doi bani și ție și echipei tale!!!

Ce ar putea face primarul daca toți circula cu mașina??? Oricâte drumuri s ar face tot ar fi aglomerație, sunt familii cu 2/3 mașini. Și Boc a zis, că oricâte drumuri ar fi tot mai mulți ar circula cu mașina!”

Cu scuteru am facut Cart Tera – Cluj Centru 40 min. Deh, fițe… Până ajungem noi la mentalitate de Italia, Franța… vis-a-vis de scutere, inaugurează ăștia metroul

”Cum este posibil domnule primar sa trimit copilul la școală, ia autobuzul M26 de pe Eroilor și pana pe calea Floresti sa facă o ora și 20 de min???? Incompetență, nepăsare,, acum va rog sa ii motivați absenta de la prima ora, unde vin după motivare???? Când sa îl trimit la școală, cu primul autobuz sa fiu sigura ca ajunge???? 😠FACEȚI BENZI REVERSIBILE PE STR AVRAM IANCU:DIMINEAȚA 3 BENZI SPRE CLUJ, DUPĂ-MASĂ 3 BENZI SPRE FLOREȘTI ȘI ATUNCI AVEȚI BANDA DEDICATA PENTRU AUTOBUZE!!!!!! CE E ASA GREU, ASA MULTĂ LUME AR CIRCULA CU BUSU!!!! NU GÂNDIȚI DELOC DRAGI ALEȘI!”

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11