February 21, 2024

Ai grija pe cine ajuti. Ce a patit Sorina Jilovan in dorinta de a ajuta persoane nevoiase si peste cine a dat!

In aceasta perioada de iarna, pe grupurile de socializare din Floresti au fost postate numeroase anunturi umanitare, cu precadere de donare de haine si obiecte de uz casnic.

Din nefericire, au fost si cazuri in care oamenii cu suflet au fost pacaliti, jigniti sau umiliti de asa inchipuitii nevoiasi.

Ieri, am primit din partea doamnei Sorina Jilovan un mesaj “disperat, nervos” prin care ni se solicita sa-i publicam nefericita intamplare de a cunoaste si ajuta o persoana care, in cele din urma, conform spuselor sale, s-a dovedit a fi o “excroaca si un gunoi de om”!

Mesajul este insotit de numeroase “capturi” facute in urma discutiilor purtate cu respectiva persoana, care dupa ce a intrat in posesia hainelor si le-a sortat pe cele “bune”, pe restul, inclusiv un uscator, le-a aruncat pe strada, pe strada Sub Cetate.

Iata mesajul asa cum a fost scris:

” Bună, ma ajutați va rog cu un subiect despre donațiile care se fac în floresti pentru oameni care nu au nevoie și sunt excroci! Vreau ca aceasta știre sa fie neapărat postata! Va rog din suflet.


VA ROG CITIȚI! Am postat niște haine de donat ieri, în fine multă lume mi-a scris… La disperarea unei doamne dacă pot sa o numesc asa, în fata mea acuma e un gunoi de om! Puteți sa ma judecați cât vreți după felul în care mă manifest, dar nu ma interesează! Toate bune și frumoase mă sună de câteva ori în drum spre mine că nu găsește ca asmd, stau la telefon ii explic, într-un final ajunge… Îmi ia hainele și pleacă fără nimic, un mulțumesc, absolut nimic!


Eu tocmai mutata în Floresti, mă plimb mult noaptea prin oraș, venind acasă pe drumul care duce Sub Cetate (mă scuzați nu cunosc încă străzile bine în zona) văd hainele mele aruncate pe jos, opresc mașină mă duc lângă și vad o grămadă de haine și uscătorul, ochelari de soare etc. Nu vă pot imagina ce am simțit în momentul acela, de aceea va rog sa luați masuri când donați ceva! Dacă va rog sa distribuiți poza acestei cretine ordinare ca nici alții sa nu pățească ce am pățit eu. Îmi scuzați încă o data vocabularul, dar eu ma simt ca ultimul om când defapt ea trebuia sa fie cu sentimentul acesta!!!!”

#AIGRIJAPECINEAJUTI

Sorina JILOVAN

P.S. Pe paginile de facebook floresti24 si floresti stiri puteti vedea “capturile” discutiilor dintre cele doua persoane.