July 20, 2024

Actorul Claudiu Bleonț se vrea primar in Beliș!

Claudiu Bleonț este cunoscut pentru rolurile și interpretările de excepție pe scena teatrului. În ciuda talentului său, a decis să renunțe la actorie și să se retragă în Munții Apuseni, locul pe care l-a iubit întotdeauna, grație tatălui său.

“La primăria din Beliș, Munții Apuseni. Nu că plec din Craiova, m-am mutat. Am buletin de Beliș. Nu am dreptul să vorbesc în dreptul nimănui și să judec faptului nimănui. Decizia mea s-a născut din inimă. De ce? Iubesc Apusenii dinainte de a mă naște, datorită tatei. S-a născut acolo, avea un cult pentru Apuseni. M-a plimbat de la 5 ani. Am vizitat Belișul de când era jos, înainte să vină lacul de acumulare. Am descoperit că mi-e dor definitiv de natură. Actoria mea face un pas dintr-o scenă a teatrului din București sau Craiova, spre o scenă mai mare, în care dialogul e direct cu cerul și cu Dumnezeu’, a declarat Claudiu Bleonț la o emisiune tv.

S-a mutat din 15 martie și a dezvăluit că intenționează să candideze la primărie. Până la acest moment nu s-a decis dacă va candida independent sau dacă va solicita susținere politică, doar a lămurit că nu va face acest demers din considerente politice, ci umane: „Demersul meu nu este în primul rând politic, ci uman. Vreau să-mi fac curat în curte, o curte de 206 kilometri pătrați, aia e casa mea. Pentru mine, ca actor, care trăiesc pentru oameni și datorită unor oameni, autori, sunt pe scenă pentru oameni’, a adăugat actorul.