February 21, 2024

Accidentele weekendului de 13-15 decembrie, pe drumurile Clujului

Sambata seara, pe raza comunei Apahida, un tanar de 17 ani fara permis de conducere si baut, din Sanicoara, s-a urcat la volanul unei masini fara incuviintarea proprietarului, lasata la spalatorie, si a lovit o maศ™ina parcata pe trotuar si una parcata in curtea unui imobil.

Primul autoturism a ricosat si a lovit o teava de gaz, producandu-se astfel scurgeri de gaz in aer liber.

Minorul se afla si sub influenta bauturilor alcoolice, acesta avand o alcoolemie de 0,46 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Propritarul autoturismului in care s-a urcat tanarul sustine ca a lasat masina la spalatorie pentru curatarea interiorului.

Duminca dimineata, in Cluj-Napoca, pe strada Frunzisului, un conducator auto din Medias a pierdut controlul asupra volanului, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de mers, si a reusit sa-si faca praf masina.

Foto: Facebook Info Trafic jud Cluj

In urma impactuli cu un copac, doua persoane au fost ranite, dintre care una a refuzat transportul la spital.

Un accident rutier, soldat cu ranirea unei persoane, a avut loc duminica, la Mociu.

Conform oamenilor legii, un conducator auto de 38 ani din localitatea Mociu a condus un autoturism pe DN 16 spre Camarasu, iar ajuns la km 25+663m a suprins si accidentat pe o femeie de 53 ani, din Mociu, care in calitate de pieton se deplasa pe limita partii carosabile a sensului de mers Apahida – Camarasu, spre Apahida.

Femeia de 53 ani se afla sub infuenta bauturilor alcoolice, avand o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Aceasta a fost transportata la spital pentru a primi รฎngrijiri medicale.

Conducฤƒtorul auto de 38 ani nu se afla sub influenta alcoolului.