February 21, 2024

Accident mortal pe autostrada, la iesire din Turda

Un accident rutier grav, soldat cu decesul unui barbat in varsta de 45 de ani si ranirea unei femei in etate e 70 de ani, a avut loc, joi dimineata, pe autostrada A3, la iesirea din Turda, sensul de mers spre Sebes.

Potrivit ISU Cluj, pompierii au gasit la locul accidentului doua autoturisme avariate, iar în unul dintre acestea erau doua persoane incarcerate: o femeie de circa 70 de ani si un bărbat de 45 de ani, care era in stare de inconstienta.

“S-a acționat cu echipamentele speciale pentru a debloca și extrage cele două persoane din autoturismul contorsionat, după care s-au constatat că bărbatul nu mai prezintă semnale vitale.

Echipajele medicale au început manevrele de resuscitare care, din păcate, nu au putut readuce semnele vitale ale bărbatului.

Femeia extrasă din autoturism a fost preluată de către echipajul SMURD și a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Pompierii au mai sprijinit acordarea primului ajutor calificat, au asigurat măsurile specifice pentru siguranța salvatorilor și măsurile de prevenire a incendiilor ca urmare a scurgerilor de combustibil”, mentionează ISU Cluj.

FOTO: Facebook – Info Trafic jud. Cluj