Sun. Feb 5th, 2023

Abonamentele pe mijloacele de transport în comun pentru elevii din Florești pe noul an școlar

Primăria Florești anunță procedura ce trebuie respectată referitor la încărcarea abonamentelor gratuite pe mijloacele de transport în comun pentru anul școlar 2022-2023, destinat elevilor cu domiciliul stabil în comuna Florești.

Astfel pentru încărcarea abonamentului pe card, elevii care dețin card de transport încărcat pe anul școlar precedent (2021-2022) trebuie să se prezinte la Centrele de vânzare carduri cu dovada de domiciliu (C.I – original și copie al elevului/părinte/tutore după caz) și Carnetul de elev vizat la zi pentru noul an școlar.

Elevii care nu au mai avut card, abonamentul si primul card se emit de la Centrele de vânzare carduri pe baza carnetului de elev, vizat la zi pentru noul an școlar, dovada domiciliului (C.I – original și copie al elevului/părintelui/tutore după caz), o fotografie recentă, adeverința emisă de Primăria comunei Florești și Cererea de emitere card.

Adeverința se poate obține online, prin încărcarea documentelor necesare, accesând adresa https://adeverintectp.floresticluj.ro/.

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11