May 23, 2024

A fost semnat acordul voluntar privind sistemul de colectare selectiva la nivelul comunei

In aceasta dimineata, la sediul Primariei Floresti, in sala de consiliu local, a fost parafat acordul voluntar privind sistemul de colectare selectiva. Astfel, Florestiul a devenit partener cu Green Gropu, Carrefour/Artima, Romcarbon, Ecopaper Zarnesti, NextEco Recycling si Quatro Ecoo Salub.

voluntar 3

Primarul Horia Sulea a postat pe pagina sa de facebook urmatorul comunicat:

Azi s-a semnat acordul voluntar privind sistemul de colectare selectiva la nivelul comunei Floresti. Un proiect in premiera la nivel national. Pentru ca imi doresc un Floresti curat, pentru ca vreau sa le ofer florestenilor posibilitatea de a colecta selective. Din nou, Florestiul inoveaza, fiind un creuzet al ideilor constructive in acest domeniu. Concret este vorba de o platforma deschisa la orice persoane fizice sau juridice spre a adera pentru realizarea unui obiectiv: colectarea selectiva, realizarea unei tinte de 50% deseuri reciclate pana in 2020.

voluntar 4

Cu mandrie spun ca suntem parteneri cu Green Gropu, Carrefour/Artima, Romcarbon, Ecopaper Zarnesti, NextEco Recycling si Quatro Ecoo Salub. Primii pasi: instalarea la Carrefour Floresti a unui automat de preluare deseuri reciclabile cu recompensa precum cel din Polus.

voluntar 5

Apoi, distribuirea de saci speciali pentru colectare selectiva la case, montare de statii de colectare supraterana si subterane in zonele rezidentiale din Floresti.”