April 24, 2024

A fost eliberat si predat Certificatul de Urbanism pentru construirea Spitalului Regional de Urgenta din Floresti!

Biroul de Urbanism din cadrul Primariei Floresti a eliberat astazi Certificatul de Urbanism in vederea construirii viitorului Spital Regional de Urgenta, pe o generoasa suprafata de teren aflata in imediata zona a unitatilor militare din Floresti.

Primarul Horia Sulea a inmanat certificatul de urbanism firmei de consultanta JASPER, aleasa de catre Banca Mondiala pentru a asigura inclusiv antreprenoriatul, in cadrul unei intalniri organizata de catre Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca, la care a participat si presedintele CJ Cluj, Alin Tise.

Lucrarile la viitorul Spital Regional de Urgenta din Floresti s-ar putea incheia la jumatatea pana la finele anului 2021.

”Investiția implică și alte proiecte adiacente, sper ca Ministerul Transporturilor să-și aplece urechile spre noi și să contribuie la racordarea terenului la DN1 și cu o perspectivă în ceea ce privește șoseaua de centură pe latura de Sud, pentru extinderea la 4 benzi, adică 2 benzi pe sens. Nu trebuie uitată și construirea viaductului care era într-unul din cele trei Studii de Fezabilitate pentru șoseaua de ocolire pe partea de Sud a Floreștiului, astfel încât accesul la Spitalul Regional să se facă cât mai facil, precum și prelungirea șoselei de ocolire pe partea de Sud, de la str. Tăuțiului spre str. Eroilor și conectarea la Autostrada Transilvania”, a declarat primarul Florestiului pentru clujazi.ro.