May 18, 2024

60 de zile de munca in folosul comunitatii pentru “masturbatorul” de la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala

Un barbat in varsta de 50 de ani a fost condamnat la 10 luni cu suspendare si 60 de zile de munca neremunerata, in folosul comunitatii, pentru ca s-a masturbat in incinta Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala.

Potrivit clujust.ro, instanta l-a condamnat pe “inculpatul Ș.I.M, la pedeapsa de 10 luni inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Totodata dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere și stabilește un termen de supraveghere de 3 ani. Ii este interzis inculpatului cu titlu de pedeapsă complementară dreptul de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și dreptul de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pe o perioadă de 1 in an care va începe după executarea sau considerarea ca executată a pedepsei iar cu titlu de pedeapsă accesorie dreptul de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și dreptul de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat pe durata executării pedepsei închisorii aplicate prin prezenta.

Obligă inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității pe durata termenului de supraveghere de 3 ani, pe o perioadă de 60 de zile, la una dintre următoarele instituții: Primaria Cluj-Napoca  sau Regia Domeniului Public Cluj.”