April 15, 2024

1 DECEMBRIE – ZIUA NATIONALA ROMANIEI si INAUGURAREA TARGULUI de CRACIUN din FLORESTI!

Lucrarile de montare a patinoarului artificial, pe terenul fostului Poligon de pe strada Tautiului, au luat sfarsit, iar in jurul acestuia, pentru facilitarea accesului, a fost “asternut” un teren sintetic.

Deasemenea, cele zece (10) cabanute de lemn (n.red. pentru comercializarea produselor specifice Sarbatorilor de Iarna, a unui Targ de Craciun) au fost ridicate, iluminatul festiv montat, astfel ca pe data de 1 DECEMBRIE, ora 16.00, va avea loc INAUGURAREA TARGULUI de CRACIUN, organizat in premiera de catre administratia floresteana.

“Ii invit pe floresteni sa participe in numar cat mai mare la inaugurarea Targului de Craciun si al patinoarului cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, 1 DECEMBRIE.

La ora 12.00, la Monumentul Eroilor va avea loc o depunere de coroane urmat de un Te-Deum. Manifestarile legate de inaugurarea Targului de Craciun vor incepe la ora 16.00, cu un spectacol folcloric przentat de catre elevii scolilor “Gh.Sincai” Floresti si Luna de Sus. Vom avea si un impresionant foc de artificii“, a declarat primarul Horia Sulea la finalul sedintei de C.L. Floresti, care a avut loc joi, 23 noiembrie.