Tue. Feb 7th, 2023

Floresti/ Consilierii locali au votat Noul Proiect de “Modernizare strada Eroilor”/ Au mai fost aprobate alte 8 proiecte legate de infrastructura localitatii

In aceasta dimineata, in cadrul sedintei cu caracter ordinar de C./L. Floresti, consilierii locali au aprobat in unanimitate de voturi “Documentatia de avizare a lucrarilor de interventie (DALI) actualizata si a indicatorilor tehnico-economici la obiectivul  de investitie <<Modernizare strada Eroilor in comuna Floresti, judetul Cluj.>>

In urma cu trei zile, pe 25 octombrie, in cadrul unei sedinte cu caracter extraordinar de C.L., consilierii locali USR i-au solicitat primarului mai multe explicatii vis-a-vis de acest proiect. Miercuri seara, in cadrul sedintelor pe comisii, autorul proiectului a raspuns intrebarilor venite din partea consilierilor USR, majoritatea fiind legate de costurile stipulate in proiect.

Proiectul urmeaza sa fie scos la licitatie publica.

Costul lucrarilor de finalizare a strazii Eroilor este de peste 12,3 milioane de lei cu TVA.

Primarul le-a transmis consilierilor locali ca lucrarile la “Modernizare strada Eroilor” vor incepe cel mai probabil in luna aprilie a anului viitor si vor dura aproximativ 7 luni.

Tot in aceasta sedinta de C.L. Floresti, au fost aprobate si alte 8 importante si necesare proiecte de dezvoltare a infrastructurii: extindere retele de utilitati publice, apa, canalizare, iluminat public stradal, modernizare prin asfaltare strazi locale. 

Daca ti-a placut articolul si doresti sa ramai informat poti sa dai like la pagina.
test11